Meny
Framtid Haga

Entreprenör till Trädgårdsstaden i Hofors Kommun

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Med ett stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig att utvecklas och vara med och utveckla.

Här finns en tradition av gröna näringar inom bland annat jordbruk och generationer av odling med stark kunskap och affärskunnande inom den gröna sektorn. Kommunen har en rad naturliga tillgångar och potential för innovativ utveckling inom odling och försäljning av närproducerade produkter. Alldeles intill E16 ligger Hagaparken, ett naturligt stopp där det idag byggs ett växthus, en arena för odling och arbetsmarknadsinsatser, forskning och utveckling, event och försäljning. Här passerar det cirka 10 000 bilar varje dag och inom en 22 milsradie når du halva Sveriges befolkning.

Just nu söker vi en entreprenör som är utåtriktad, gillar utmaningar och samarbeten för att driva café, ”gårdsbutik”, försäljning och event. Stor vikt kommer att läggas på samverkan kring samhällsnytta och arbetsintegrering. Cafédelen på 180 m2 innehåller nödvändig utrustning så som kyl och disk. Målsättningen är att växthuset skall vara färdigbyggt till maj 2019.

Är du intresserad av att etablera verksamhet i Trädgårdsstaden ber vi dig skicka in en intresseanmälan via mail till per.lindholm@hofors.se

Sista dag för ansökan/intresseanmälan är 14 december

Vid frågor kontakta Per Lindholm, områdesansvarig Trädgårdsstaden AMI
per.lindholm@hofors.se 
eller ring 070-086 01 64

För övriga frågor kring näringslivet i Hofors kommun kontakta Entré Hofors
info@entrehofors.se eller ring 0290-77 18 05

Nyhet skriven: 2018-10-08